Grilování s vůní Indie

Potřebné ingredience
1 lžička sušeného drceného zázvoru
1 lžička cuminu
20 kuliček koriandru
2 lžičky kurkumy
Špetka skořice
6 plátků vepřového masa
Postup přípravy
Do hmoždíře si dáme zázvor, cumin, koriandr a vše rozdrtíme na prášek. Rozdrcené koření dáme do mističky, přidáme kurkumu, skořici promícháme a touto kořenící směsí bohatě posypeme plátky vepřového masa z obou stran. Okořeněné maso nejlépe zavakuujeme do fólie a dáme přes noc rozležet do chladničky.
Druhý den maso vyndáme 2 hodiny před grilováním z chladničky a ogrilujeme z obou stran na rozpáleném grilu. Hotové maso necháme na talíři chvíli odpočinout, mírně osolíme a podáváme s chlebem.
Druhý den maso vyndáme 2 hodiny před grilováním z chladničky a ogrilujeme z obou stran na rozpáleném grilu. Hotové maso necháme na talíři chvíli odpočinout, mírně osolíme a podáváme s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé